UHANI

Unikatni uhani iz fimo mase so čudovit modni dodatek! Na voljo so v številnih različicah in mnogih barvnih kombinacijah, med katerimi lahko izbirate. Tako lahko v ponudbi najdete za vsakogar nekaj. Naj si bodo to čisto enostavni okrogli uhančki v živih barvah, unikatni v obliki srčkov, simpatični trikotni uhančki ali kakšna druga varianta – različnih možnosti je res veliko!

Nekateri uhani so enobarvni, drugi večbarvni ali pa so na njih različni vzorci, zaradi katerih so še lepši in še bolj opazni. Določeni modeli vam bodo všeč zaradi svoje elegance, drugi zaradi velike barvitosti. Prav vsi pa so zelo lepi in zanimivi ter takšni, da pritegnejo pogled. Nekateri med njimi so še posebej drzni in bodo očarale vsako modno navdušenko. Izdelani so z veliko skrbnosti in natančnosti, kar se vidi tudi na vsakem končnem izdelku. To so torej izdelki, ki jih boste gotovo rade nosile in se jih ne boste nikoli naveličale!

Ročno izdelani unikatni uhani

Narejeni so iz izredno kakovostne polimerne gline, ki se v ta namen odlično obnese. Kovinski deli pa so narejeni iz nerjavečega jekla in ne vsebujejo niklja, zato izdelke koža dobro prenaša. Poleg tega so takšni ročno izdelani uhani iz fimo mase tudi zelo udobni za nošenje, zato res ni razloga, da si jih ne bi privoščili in si tako priskrbeli unikaten modni dodatek, ki bo lepo popestril vašo garderobo.

Prav vsi uhani v ponudbi se namreč izredno lepo kombinirajo tudi z drugimi kosi nakita SAFFY. Enako velja tudi za kombiniranje z različnimi oblačili – barviti modni dodatki so namreč tista pika na i, ki poskrbi za to, da boste vedno videti čudovito. Najbolje od vsega pa je, da so tak kos nakita, ki jih lahko nosite praktično kamorkoli. Če slučajno v ponudbi ne najdete takšnih, kakršnih si želite imeti, pa lahko izberete tudi izdelavo po naročilu in tako boste dobili točno takšne uhane, o kakršnih ste vedno sanjali!

ponudba vseh uhanov iz naše trgovine
12,00 
Ni na zalogi

Uhani

Kartonček

15,00 
10,00 
18,00 
Ni na zalogi
12,00