BROŠKE

Unikatne broške iz fimo mase, ki so jim včasih dodani še kvačkani detajli iz povoskane bombažne vrvice, so nadvse modne, igrive in zanimive. Nosite jih lahko na majici, bluzi, jopici, puloverju, jakni ali plašču oziroma jih pripnete na katero koli drugo oblačilo, ki ga bodo skrbno izdelane in prikupne broške SAFFY zagotovo polepšale. Če ste se kakšnega oblačila že malo naveličali, ga lahko na tak način odlično popestrite, zaradi česar ga boste spet radi nosili. Pravzaprav ustrezno izbrana lahko vsako nadgradi prav vsako oblačilo!

V ponudbi lahko najdete številne unikatne in ročno izdelane broške za obleko, ki so izdelane z veliko potrpežljivosti za raznorazne detajle in odličnim smislom za estetiko. Različne hudomušne oblike vas bodo navdušile s svojo simpatičnostjo, ki vam bo prikradla nasmeh na obraz. Spet druge pa vas bodo prepričale s svojo eleganco.

Unikatne broške za obleko

Nekatere broške so bolj organskih, druge bolj abstraktnih in geometričnih oblik, med njimi pa se zagotovo najde broška prav za vsak okus, zato ta lahko predstavlja tudi zelo lepo darilo za vašo mamo, hčerko, prijateljico, učiteljico ali koga drugega, ki ga želite razveseliti.

Osnove za broške so izdelane iz nerjavečega jekla, nanje pa je pritrjena ena ali več plasti fimo mase ter dodatki iz različnih drugih materialov, kar poskrbi za razgiban, a vendarle zaokrožen videz. So lahko različnih velikosti, od večjih do manjših, ki so bolj diskretne, a zato nič manj lepe. Nekatere so zelo pisane in barvite, druge pa bolj umirjenih barv. V ponudbi tako lahko vsakdo najde tisto, kar mu najbolj ustreza glede na njegove želje in okus.

Izbirate lahko med številnimi različnimi možnostmi in vsaka med njimi je res očarljiva. Že veste, katero boste izbrali in katera med njimi bi se najbolje podala na vaša oblačila? Odločitev o tem vsekakor ni lahka, saj je vsaka broška SAFFY nekaj posebnega!

ponudba brošk iz naše trgovine

Broške

Kačji pastir

20,00 

Broške

Pikapoka

20,00