ZAPESTNICE

Zapestnice, kakršnih ne najdete nikjer drugje – to so unikatne zapestnice SAFFY! Očarale vas bodo s svojim prav posebnim videzom in različnimi detajli, ki so prepleteni v čudovito celoto. Zaradi tega predstavljajo tudi zelo lepo darilo, ki bo vsakogar navdušilo s svojo unikatnostjo in osebno noto. Zapestnice SAFFY so namreč izdelane ročno in z veliko ljubezni in pozornosti do vsakega detajla.

Barvite in unikatne zapestnice so narejene iz različnih materialov, ki so izredno lepo kombinirani med seboj, tako da različne barve in teksture čim bolj pridejo do izraza in poskrbijo za neverjetno zanimiv videz. Nekatere med njimi so tako narejene iz fimo mase in povoskanih bombažnih vrvic, ki so prepletene v makrame tehniki, zaradi česar delujejo zelo igrivo. Takšne so trenutno zelo modne, še posebej lepo pa jih lahko kombinirate s kakšno dolgo poletno obleko ali tuniko.

Unikatne zapestnice izdelane ročno

Nekatere zapestnice v ponudbi imajo kvačkane osnove, katerim so dodane pisane kroglice iz fimo mase, pa tudi kakšne drugačne oblike, majhne kockice, trikotniki in različni drugi okraski. Tako je vsaka zapestnica malo drugačna! Navdušile vas bodo s svojo pisanostjo in raznolikostjo ter tem, kako zanimivo so na njih prepleteni različni detajli. Zaradi tega boste vašo zapestnico lahko občudovali vsakič znova ter uživali vsakič, ko si jo boste zopet nadeli na roko.

Možna je tudi izdelava po meri, pri čemer so upoštevane vse vaše želje. Če si želite novo zapestnico, potem si najprej poglejte ponudbo in vse fantastične modele v njej. V primeru, da med njimi ni točno takšne, kakršno bi imeli, pa se jo lahko seveda izdela tudi po naročilu.

Ročno izdelane zapestnice so sicer po večini brez kovinskih osnov, kar omogoča prijetno nošenje. Izdelane so tako, da vzbudijo pozornost, ne glede na to, kaj oblečete zraven ali s čim jih kombinirate, saj so zelo zanimivih oblik, vsaka od njih pa je preprosto čudovita!

ponudba zapestnic iz naše trgovine

Zapestnice

Črna zapestnica

29,00