PRSTANI

Okrogli, kvadratni in trikotni prstani v številnih barvah in z različnimi strukturami vas bodo zagotovo očarali s svojim unikatnim videzom. Takšnih ne boste našli nikjer drugje! Ročno izdelani prstani SAFFY so izdelani iz polimerne gline, pri čemer gre največkrat za priljubljeno fimo maso, iz katere se da oblikovati neverjeten nakit.

Dokaz za to so gotovo unikatni prstani SAFFY, ki vas bodo presenetili in navdušili s kombinacijo barv, oblik in struktur oziroma s svojo razigrano barvitostjo. Pa tudi z različnimi teksturami, čudovito asimetričnostjo, eklektičnostjo in preprosto drugačnim dizajnom, ki nikoli ne bo šel iz mode, saj je unikatnost vedno in.

Unikatni prstani iz fimo mase

V ponudbi so številni prstani iz fimo mase, med katerimi je težko najti dva čisto enaka, saj je vsak kos izdelan ročno ter z veliko mero kreativnosti, ki jo njihovi ustvarjalki kar ne zmanjka, zato nenehno nastajajo novi in novi modeli. Vsak od njih je popolnoma unikaten, poseben, drugačen in tak, da ga boste res radi nosili, ne glede na to, katerega med njimi boste izbrali.

Nekateri kosi so zelo veliki in opazni ter tako primerni predvsem za posebne priložnosti, ko hočete res zablesteti, drugi pa so manjši in bolj minimalistični ter tako primerni tudi za vsak dan. V večini primerov pa gre za kombinacijo več slojev fimo mase, kar omogoča večplasten videz in zelo zanimiv dizajn. Med številnimi modeli se je kar težko odločiti le za enega, saj so vsi po vrsti res čudoviti.

Osnove prstanov so narejene iz nerjavečega jekla, ki ne vsebuje niklja, lahko pa so tudi pletene iz povoskane bombažne vrvice ter so tako res nekaj posebnega in še bolj prijetni za nošenje. Nekateri modeli so v celoti izdelani iz fimo mase, medtem ko so drugi prstani izdelani iz gume oziroma kavčuka ali različnih drugih materialov. Tako lahko v ponudbi vsakdo najde unikatni prstan po svojem okusu!

ponudba vseh prstanov v naši trgovini