VERIŽICE

V prelepe verižice SAFFY je ujeto veliko kreativnosti, zato je vsaka med njimi res prekrasna! Narejene so iz povoskanih bombažnih vrvic v črni, bež, sivi, rjavi, temno modri in drugih različnih barvah ali pa iz gumijaste osnove. Na katero so dodane očarljive in zanimive fimo kreacije. Bunkice, kroglice in drugi dodatki, ki so nanizani nanje, so večinoma narejeni ročno iz fimo mase. Zaradi česar je vsaka ogrlica popolnoma unikatna kombinacija različnih barv in oblik.

Ročno izdelane ogrlice SAFFY so lahko pisane ali enobarvne, pri čemer lahko izbirate med zelo različnimi barvnimi odtenki. Za še bolj zanimiv dizajn pa poskrbijo različne strukture, oblike in materiali, ki se zlijejo skupaj v estetsko in dovršeno celoto. Prav vse verižice so narejene po trenutnem navdihu. Zato so kljub skrbni in natančni izdelavi zelo sproščene, razigrane in razgibane, predvsem pa takšne, da navdušijo in razveselijo prav vsakogar.

Unikatne verižice, ogrlice tudi po naročilu

Unikatne ogrlice SAFFY so sicer večinoma brez kovinskih dodatkov, če pa so ti že vključeni, so narejeni iz nerjavečega jekla in ne vsebujejo niklja. To omogoča prijetno nošenje tudi tistim, ki so občutljivi na nanj. Na voljo so v različnih velikostih oziroma dolžinah, tako da lahko med njimi vsakdo poišče varianto, ki mu najbolj ustreza. Nekatere verižice so dolge, druge krajše, tretje pa srednje dolžine, odvisno od tega, katero izberete. Prav vse pa so narejene tako, da boste z njimi gotovo zadovoljni.

Vanje so poleg različnih dodatkov iz fimo mase pogosto vključeni tudi makrame vozlički. Uporabljene pa so tudi različne druge tehnike, kot je na primer kvačkanje. Zaradi tega je vsaka verižica malo drugačna, zato si velja celotno ponudbo res dobro ogledati in med njimi poiskati pravo zase. Seveda pa je možna tudi izdelava verižice SAFFY po naročilu, kar lahko izkoristite zase in za uresničenje svojih želja ali pa uresničite željo komu drugemu tako, da mu podarite unikatno ogrlico kot darilo!

ponudba vseh verižic iz naše trgovine
Ni na zalogi

Verižice

Pisana verižica

36,00 

Verižice

Ogrlica črna

18,00